Kurumumuz Tarafından “Mesleğimi Yazıyorum & Mesleğimi Çiziyorum” İsimli Mesleki Rehberlik Etkinlikleri Hazırlanmıştır.

31.03.2023 737

Kurumumuz tarafından ilimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yerel hedefi olan “Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerleri Tanıma” konusunda okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak amacıyla “Mesleğimi Yazıyorum & Mesleğimi Çiziyorum” isimli mesleki rehberlik etkinlikleri hazırlanmıştır. Hazırlanan etkinliklere katılımda öğrencilerinin gönüllülüğü öncelikli olup, etkinliklere ilişkin elde edilen ürünlerin görselleri kurumumuzla paylaşılabilecektir. Paylaşılan bu görseller, veli izinleri alınarak kurumumuz e-dergisinde veya sosyal medya hesaplarımızda yayınlanabilecektir.

“Mesleğimi Yazıyorum & Mesleğimi Çiziyorum” isimli mesleki rehberlik etkinlikleri için tıklayınız.