Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: İnsanımızın yeteneklerini en üst düzeyde geliştirilmesine katkıda bulunacak profesyonel bir danışmanlık ve rehberlik sistemi kurmak, Merkezimiz ve çevremizin imkanlarını en verimli şekilde kullanan, üretken, paylaşan, gelişen ve yenileşen, önce "insan" olgusunu ve onun mutluluğunu esas alan, hizmetlerinde memnuniyeti sağlayan öncü ve lider bir kurum olmak.

Misyon: Biz, değişen dünyada ilgi, yetenek ve değerlerini bilerek, var olan potansiyelini hedefine ulaşmada kullanabilen, problem çözme becerisine sahip, duygu, düşünce davranış bakımından tutarlı, beden, zihin, ruh ve sosyal bakımdan sağlıklı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, kendine yetebilen bireyler yetiştirmek için varız. "Bütün bireyler öğrenebilir ve öğretilebilir" düşüncesinden hareketle; öğrencilerin temel farklılıklarına ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri eğitim ortamlarına yönlendirerek okul, veli, öğretmen işbirliğini en üst noktaya çekmek için varız. "Kurum Kültürü"nü oluşturmak, güçlendirmek. Birlikte çalışmak, birlikte başarmak ve birlikte mutlu olmak becerilerini kazanmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:30-17:30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 246 218 34 48

WEB - https://ispartaram.meb.k12.tr

Adres - Pirimehmet Mh. 107. Cd./Gölcük Cad. No25 Merkez/ISPARTA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :---

Yerleşim Yeri - Isparta İl Merkezi

Adres - Pirimehmet Mh. 107. Cd./Gölcük Cad. No25 Merkez/ISPARTA

Ulaşım Halk Otobüsleri İle Ulaşım Mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi